fbpx

God of War-ontwikkelaar reageert emotioneel op reviews

Na jarenlang zwoegen en zweten laat Sony Santa Monica zijn liefdeskind God of War los op het grote publiek. Vorige week werd de eerste stap al gezet: wereldwijd velden recensenten hun oordeel over het nieuwe avontuur van Kratos en zijn zoon. Het eindverdict klinkt eensgezind positief. Game director Cory Barlog is zwaar onder de indruk van de lovende artikels.

In een reactievideo probeert Barlog zijn dank voor de positieve reviews te uiten. De man houdt het echter niet droog en laat zijn tranen de vrije loop. De game director twijfelde nog of hij de video online zou publiceren, maar plaatste de beelden toch online voor zijn zoon Helo. Die sluit zich namelijk volledig af wanneer hij verdrietig is. Naast het tonen van zijn dankbaarheid hoopt Barlog dat de video aan zijn bewijst dat het oké is om (verdrietige) emoties te tonen in het bijzijn van anderen.


God of War is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en mag zich op het moment van schrijven tot tweede beste game voor de console kronen op Metacritic. Onze hoofdredacteur Ben werd ook helemaal wild van het avontuur met Kratos en Atreus.

Een reactie achterlaten