fbpx

God of War hint naar toekomstige settings

De Noorse mythologie is een klinkend succes voor God of War, desondanks wil dit niet zeggen dat de reeks zich vastpint op die setting. In het spel zijn enkele symbolen teruggevonden die niet aan de Noorse of Griekse beschaving toebehoren. Het gaat specifiek om de Oud-Egyptische symbolen van de zonnegod Ra, het Keltische Triskelion en een Japans teken.

Aaron Kaufman, de senior community strategist, kaartte in het verleden aan dat de toekomstige games waarschijnlijk in Scandinavië blijven. Ondanks dat hij de komst van een nieuwe game binnen de reeks niet bevestigde, laat hij de optie voor een andere setting open.


Nog passender voor bij deze vondst is het interview van Cory Barlog met Game Informer. Enkele maanden geleden zei hij dat het Oude Egypte en de Maya beschaving mogelijke kandidaten vormen als setting.

De drie symbolen representeren duidelijk culturen die Sony Santa Monica interesseren. In welke mate ze het levenslicht te zien krijgen in de reeks, zal in de toekomst moeten blijken. Welke oude beschaving geniet jouw voorkeur?

Een reactie achterlaten