fbpx

Gigantische reclame Horizon: Zero Dawn duikt op in LA

Wereldwijd maken honderden journalisten, uitgevers en ontwikkelaars zich klaar voor een van de grootste game-evenementen van het jaar: de E3-beurs. Natuurlijk ondergaat de stad waar het fenomeen zich afspeelt ook een enorme metamorfose, want overal in L.A. worden posters en affiches opgehangen van games die de komende maanden en jaren verschijnen.

Eén blockbuster die zich alvast laat zien, is Horizon: Zero Dawn van de Nederlandse studio Guerrilla Games. Op de affiche staat een reusachtige Thunderjaw afgebeeld, met daarboven de slogan ‘Earth is ours no more”. Guerrilla Games is trots op de poster en plaatste hem alvast op Twitter:


In Horizon: Zero Dawn kruip jij in de huid van Aloy, die moet zien te overleven in een post-apocalyptische wereld waar robo-dinosauriërs de plak zwaaien. Je zal het dikwijls aan de stok krijgen met de metalen monsters, maar natuurlijk mag je ook ruïnes van een oude beschaving verkennen en jagen in de bruisende wouden. Doet een beetje denken aan Enslaved: Oddyssey to the West, niet?

Een reactie achterlaten