fbpx

Ghostwire: Tokyo verschijnt 25 maart en ziet er heerlijk geschift uit

Uitgever Bethesda Softworks heeft tijdens een korte livestream heel wat nieuwe details en gameplay gelost van Ghostwire: Tokyo. De PS5 exclusive komt op 25 maart en de gameplay ziet er best uniek uit. Lang geleden dat we nog zoiets origineels gezien hebben van grote studio’s.

In Ghostwire: Tokyo wordt de Japanse hoofdstad plots overrompeld door een bovennatuurlijke mist, die allerlei paranormale monsters loslaat in de straten van de metropool. Aan jou om de wezens te verslaan en de inwoners van Tokio te bevrijden. Daarvoor krijg je de hulp van een geest, die jou van badass krachten voorziet.


Dankzij de gave van ethereal weaving kan je de natuurlijke elementen hanteren en loslaten op je vijanden. En dat levert bovenstaande gameplay op. Ziet er speciaal uit, toch?

Ghostwire: Tokyo wordt ontwikkeld door Tango Gameworks, de studio van Resident Evil-bedenker Shinji Mikami. Met The Evil Within-serie bewees Tango het horrorgenre stevig onder de knie te hebben. Deze Ghostwire: Tokyo omschrijven ze eerder als een ‘bovennatuurlijke action-adventure thriller’ dan een horrorgame.

Ghostwire: Tokyo ligt vanaf 25 maart in de rekken voor PS5 en pc.

Een reactie achterlaten