fbpx

Ghostface, Chucky en Hellraiser geteased voor Mortal Kombat 1

mortal kombat 1 scream

Het lijkt erop dat Mortal Kombat 1 deze Halloween enkele psychopathische killers extra mag verwelkomen. Eerdere delen in de vechtserie brachten Freddy Krueger en Jason Voorhees al naar de arena. En misschien vechten personages als Jigsaw of Ghostface binnenkort wel mee in Mortal Kombat 1.

Bedenker en decennialange creative director Ed Boon deelde een afbeelding op met Twitter met daarop een handvol slechteriken uit horrorfilms. Op sommige personages is een vinkje geplaatst, omdat ze eerder al mee knokten in een Mortal Kombat-game. Andere personages, zoals Chucky, Jigsaw, Ghostface en Hellraiser krijgen dan weer een vraagteken opgeplakt.


Natuurlijk kan Boon elk van de vier personages teasen. Eerder deze maand raakte via een datamine acht onaangekondigde fighters bekend. De meeste waren personages uit het Mortal Kombat-universum zoals Noob Saibot, Cyrax, Jade en Cassie Cage. Ghostface, de iconische killer uit de Scream films, stond ook in de lijst.

Gezien dat personage een van de prominentste killers is op de afbeelding die Boon deelde, is dat allicht het eerste nieuwe gastpersonage. Hopelijk kunnen we deze Halloween met alle vier filmpsychopaten aan de slag.

Een reactie achterlaten