fbpx

Ghostbusters: Spirits Unleashed heeft releasedatum beet

Ghostbuster

Ontwikkelaar Illfonic heeft de releasedatum van Ghostbusters: Spirits Unleashed bekendgemaakt. De multiplayer game ligt vanaf 18 oktober in de rekken voor PlayStation, Xbox en pc.

In de game neemt een team van vier Ghostbusters het op tegen een boosaardige geest, die bestuurd wordt door een vijfde speler op verschillende locaties. Doel van de spokenjagers is om op zoek te gaan naar paranormale activiteit met hun P.K.E.-meter. Daarmee kunnen ze interdimensionele poorten opsporen en vernietigen. Al is het natuurlijk ook uitkijken als het team een spook tegenkomt, want dan mogen ze het transparante wezen proberen te vangen in een spookval.


En dat is iets waar de vijfde speler voor moet opletten. Terwijl hij burgers de stuipen op het lijf jaagt en grappige streken uithaalt met bewegende voorwerpen, moet-ie uit het zicht van de Ghostbusters en hun particle throwers blijven. Mocht je dan toch gespot worden, dan kan je nog altijd wat slijm spuwen om de spookjagers wat bezig te houden.

Wie de game pre-order, krijgt er trouwens snelle toegang tot een Slimer, een aangepaste Particle Thrower en Proton Pack en speciaal gekleurde skins.

Tijd om op spokenjacht te trekken met een aantal vrienden?

Een reactie achterlaten