fbpx

Ghost Of Tsushima is snelstverkopende nieuwe franchise van Sony

Ghost of tsushima 2

Dat de exclusives van Sony het goed doen aan de kassa, staat buiten kijf. Na The Last of Us 2 vorige maand, breekt ook PS4-game Ghost of Tsushima records. De samoeraigame van ontwikkelaar Sucker Punch vloog wereldwijd zo’n 2,4 miljoen keer over de toonbank tijdens zijn eerste weekend.

Sony is uitermate tevreden met de verkoop, want de game steekt daarmee Horizon: Zero Dawn voorbij als snelst-verkopende nieuwe franchise. In Japan raakte de game zelfs uitverkocht, omdat ze daar zo onder de indruk zijn van Sucker Punch nieuwste. Sony raadde Japanse gamers aan om de game voorlopig digitaal aan te schaffen in afwachting van nieuwe stock.


Dat de game het goed doet aan de kassa, hoeft echter niet te verrassen. Het spel biedt een authentieke samoerai-ervaring zoals we die zelden zien in games. Om nog maar te zwijgen van de prachtige wereld. Ook wij waren onder de indruk.

Heb jij ‘m gespeeld of ben je ‘m nog aan’t spelen? Wat vind jij ervan? Rijg jij de Mongolen ook aan je katana of laat jij de ervaring aan je voorbij gaan?

Een reactie achterlaten