fbpx

Ghost of Tsushima-film klaar voor opnames

ghost of tsushima movie

Regisseur Chad Stahelski, bekend van de John Wick-films, heeft een korte update gegeven over de Ghost of Tsushima-film. Zo laat hij weten dat het project gebaseerd op de gelijknamige samoeraigame van Sucker Punch bijna klaar is voor productie.

In een interview met Screen Rant vertelde Stahelski dat het script is afgerond. Ook heeft het team zo goed als alle elementen bij elkaar om aan de opnames te beginnen.


Stahelski vertelde ook dat de ontwikkeling behoorlijk lastig is geweest. Het vinden van filmstudio’s en het scouting proces verliepen moeizaam en ook de stakingen en lage beschikbaarheid van medewerkers strooide roet in het eten.

Toch kijkt de regisseur er naar uit om het project tot leven te brengen en noemt de game een van zijn meest geliefde franchises ooit.

Toegegeven, het is niet de eerste keer dat Stahelski zo enthousiast praat over Ghost of Tsushima. In een eerder interview liet de regisseur al weten dat hij de visuele stijl van de game wil overnemen. En dat hij Japanse acteurs wil die ook Japanse dialogen afleveren.

Een reactie achterlaten