fbpx

Foto's van nieuwe PS4-console duiken op

Er zijn verschillende afbeeldingen opgedoken van een console die vermoedelijk de PS4 Slim is. De foto’s komen oorspronkelijk van de Britse veilingsite Gumtree, waar een verkoper beweert dat hij een onaangekondigde versie van de PS4 in zijn bezit heeft.

Het nieuws sloeg in als een bom op verschillende fora. Discussies over de echtheid van de afbeeldingen zijn volop aan de gang, al zien de beelden er bijzonder geloofwaardig uit. We blijven echter op onze hoede, want de makers van de valse Nintendo NX hebben ons ook al eens bij de neus gehad.


De PS4 Neo kan het in ieder geval niet zijn, want daarvoor is de console te klein. De Neo zou volgens eerdere geruchten namelijk extra power-units hebben voor de PlayStation VR en daarvoor zou extra ruimte nodig zijn. Opvallend is wel dat de console geen Optical Out-port heeft en dat hij maar een harde schijf heeft van 500 Gb. Maar zoals gezegd: aangezien de console kleiner is, gaat het hier waarschijnlijk om plaatsbesparing.

Website ThisGenGaming kreeg als eerste enkele foto’s toegestuurd en volgens de bron van de website zou het toestel een week na de PlayStation Meeting, dus op 14 september, in de rekken liggen. Wat denken jullie: echt waar of zo fake als de tanden van ons grootmoeder?

PS4SlimPS4S2PS4Slim1PS4S3PS4S4PS4S5

Een reactie achterlaten