fbpx

Gerucht: PlayStation Now komt naar pc

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Volgens verschillende bronnen van de Franse website Gamekult heeft Sony plannen om PlayStation Now naar pc te brengen. Op 23 augustus zouden de plannen officieel aangekondigd worden.

Als de speculaties kloppen, dan kunnen exclusieve PlayStation klassiekers als Uncharted 3, The Last of Us en God of War III binnenkort gespeeld worden op pc. De website PCgamesN geeft aan dat de service eerst naar België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk komt. Een week later volgen Canada en de Verenigde Staten.


PlayStation Now telt op het moment van schrijven ongeveer 400 games. Voor de service betaal je 16,99 euro per maand. Twijfelaars kunnen de dienst zeven dagen gratis gebruiken.

Sony staat de laatste maanden duidelijk opener tegenover pc-gamers. De vorige grote update van de PlayStation 4 bracht Remote Play naar Mac en pc. De tijd zal uitwijzen of de consolefabrikant een knieval maakt voor pc-gamers met PlayStation Now, maar voorlopig houden we het op een gerucht.

Een reactie achterlaten