fbpx

Gerucht: nieuwe Tomb Raider wordt onthuld op Gamescom

tomb raider 1

Of de nieuwe Tomb Raider onthuld wordt tijdens de openingsshow van Gamescom? Daar lijkt het op. Onlangs kreeg de officiële Tomb Raider-website een update, wat de geruchten voor een imminente onthulling verder aanzwengelt.

Zo kreeg de Tomb Raider-website enkel een update in de vorm van een sign-up voor een nieuwsbrief. Concreet kan je je inschrijven om ‘breaking news’ rechtstreeks te ontvangen.


Toegegeven: met Gamescom voor de deur is de timing wel opvallend. Ook gezien de verwoording van ‘Breaking News’ is het mogelijk dat we de onthulling krijgen tijdens de openingsshow van Gamescom. Merk trouwens op dat de website ook een volledig nieuw logo introduceert.

We weten ondertussen dat ontwikkelaar Crystal Dynamics werkt aan een verse game in de reeks. Die wordt ontwikkeld met Unreal Engine 5 en wordt uitgegeven door Amazon.

Volgens insider Miller Ross wordt de nieuwe Tomb Raider dit jaar onthuld. Hij bracht eerder ook al correcte info van Marvel’s Avengers naar buiten, dus hij heeft duidelijk wat interne bronnen bij Crystal Dynamics.

Hopelijk komen we dinsdagavond meer te weten tijdens de Opening Night Live.

Een reactie achterlaten