fbpx

Gerucht: Metal Gear Solid 3 remake komt pas in 2025

Snaker Eater

Wie had gehoopt nog dit jaar aan de slag te gaan met Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, mag die hoop opbergen. Volgens de bekende leaker Billbilkun ligt de stealth game pas vanaf 2025 in de rekken. De leaker haalde zijn informatie uit een datamine.

De nieuwe vondst van Billbilkun suggereert dat Konami de releasedatum van Metal Gear Solid in de komende 10 dagen zal bekendmaken. Een reveal tijdens Summer Game Fest? Of tijdens de Xbox Showcase? Lijkt plausibel, al geeft BillBilkun aan dat Konami de grote shows mogelijk wil vermijden en zelf een aankondiging doet.


Volgens de leaker heeft de game op dit moment een placeholder releasedatum van 31-12-2025. Hoewel PlayStation eerder al een release window in 2024 onthulde, lijkt de game dus op te schuiven naar volgend jaar.

Opvallend is dat Billbilkun al verschillende edities van Metal Gear Solid Delta wist op te vissen uit de datamine, samen met hun prijs. Zo is er Standard Edition met een prijskaartje van €69,99. Daarnaast vond de leaker ook aanwijzingen voor een Collector’s Edition van €199,99.

Wij zijn alvast benieuwd of het nieuws de komende dagen bevestigd wordt.

Een reactie achterlaten