fbpx

Gerucht: Horizon: Zero Dawn uitgesteld naar 2017

Twitteraar en leverancier van sappige geruchten Shinobi602 laat de geruchtenmolen weer draaien op volle toeren. Vannacht verspreidde hij een tweet met het gerucht dat Horizon: Zero Dawn niet meer dit jaar verschijnt, maar uitgesteld wordt naar 2017. Vermoedelijk om de game zo goed mogelijk te optimaliseren voor de PS4K.

Indien waar, zou het nieuws niet verrassend zijn gezien de schaalgrootte van de game. Guerrilla Games heeft trouwens altijd op de eerste rij gestaan wanneer Sony nieuwe hardware introduceert.

Of we die Shinobi602 mogen geloven? De bron deelde al eerder enkele geruchten die telkens bleken te kloppen. Zo verspreidde hij informatie over The Order: 1886, Black Ops III en Quantum Break. Zijn recentste wapenfeiten, de ruimtesetting van de volgende Call of Duty en God of War IV dat de Noorse mythologie opzoekt, werden nog niet bevestigd. Al zou het ons niet verbazen, mochten die blijken te kloppen. Wie meer wil weten over deze anonieme klokkenluider, kan hier terecht.

REACTIES (1)

  1. StraightOuttaBelgium

    Altijd dat uitstellen van die releasedates… Tegenwoordig is het eerder een wonder dat een spel op de eerst gezegde releasedate uitkomt. -__-

Een reactie achterlaten