fbpx

Gerucht: GTA 6 verschijnt in februari 2025

GTA 6 mud girl

Rockstar maakte reeds bekend dat hun langverwachte openwereldgame in 2025 verschijnt, maar dankzij een nieuwe gerucht wordt de release van GTA 6 een stuk specifieker. Volgens enkele leakers verschijnt GTA 6 in februari 2025.

Dat GTA 6 niet eind, maar begin 2025 verschijnt, is een verrassing. Volgens leaker JarlOfRivia komt GTA 6 in het eerste kwartaal van 2025, allicht in januari of februari. Pittig detail: JarlOfRivia is dezelfde leaker die zowat alle details van de onthullingstrailer verklapte nog vóór die live ging.


Ook X-gebruiker Nuro_Critix die al eerder de timing van de GTA 6 trailer verklapte, beweert de exacte releasedatum te kennen. GTA 6 zou op 18 februari verschijnen. Specifieker dan dat wordt het natuurlijk niet.

Neem deze geruchten met een flinke korrel zout. Zelfs al is de releasedatum correct, in een jaar kan er nog vanalles gebeuren. Plus, Rockstar heeft ook de gewoonte om games uit kwaliteitsoverwegingen meermaals uit te stellen. Laten we het dus houden op eerste kwartaal 2025?

GTA 6 zit alvast in de laatste fase van ontwikkeling. En om die vlot te laten lopen schafte Rockstar Games recent het thuiswerken af. Waarna vakbonden dreigen het werk neer te leggen.

Een reactie achterlaten