fbpx

Gerucht: Dragon Age Dreadwolf verschijnt dit jaar

Dragon Age

Uitgever EA en ontwikkelaar BioWare willen dit jaar nog de nieuwe Dragon Age Dreadwolf uitbrengen. Althans, dat beweert Giant Bomb journalist Jeff Grubb. De gamejournalist loste het nieuws tijdens een podcast.

Tijdens een gesprek in de Game Mess Decides podcast, hadden journalist Jeff Grubb en presentator Mike Minotti het over de nieuwste fantasy RPG van BioWare. Volgens Grubb zou EA de game opnieuw onthullen tijdens de zomer.


Toen Minotti hem vroeg naar een mogelijke releasedatum, vertelde Grubb dat de RPG-game nog dit jaar verschijnt. Volgens de reporter zou EA zelfs behoorlijk zeker zijn van een 2024 launch.

Volgens Grubb is dat natuurlijk geen garantie dat de game effectief dit jaar verschijnt. Verschuivingen zijn altijd mogelijk. Maar op dit moment heeft EA eind 2024 als doelstelling.

Vorig jaar op Dragon Age Day (4 december) liet EA trouwens vallen dat een volledige onthulling zou volgen in de zomer van 2024. Enkele maanden daarvoor, in oktober, had de game de alpha status bereikt en was de titel speelbaar van begin tot eind.

Vanzelfsprekend heeft BioWare nog flink wat wat sleutelwerk aan de pacing, de verhaalopbouw en polishing. Dus neem dit nieuws gerust met een korrel zout.

Een reactie achterlaten