fbpx

Gerucht: Diablo 4 verschijnt in april 2023

Diablo 4

Goed nieuws voor fans van duistere actie-rpg’s. Volgens nieuwe geruchten zou het langverwachte Diablo 4 in april verschijnen. Niet alleen kwam de release naar voren in de nieuwste episode van XboxEra podcast, ook werd de release window bevestigd door bronnen van website Windows Central.

Volgens beide media wil Blizzard Entertainment een uitgebreide marketingcampagne organiseren voor de game. Die zou beginnen op 8 december tijdens The Game Awards, waar de releasedatum bekendgemaakt wordt. Tijdens de show zouden meteen de pre-orders live gaan, waaronder verschillende special editions. Eén van de pre-order voordelen is zelfs early access voor de open beta in februari 2023.


Gezien de closed beta momenteel aan de gang is, lijkt deze timing best realistisch. Momenteel staat volgens Blizzard de release van Diablo 4 officieel voor 2023. Behoorlijk vage release window nog dus.

Als de game echt in april 2023 komt? Dan wordt het voorjaar echt waanzinnig op vlak van releases. Naast deze Diablo 4 mogen we ons ook verwachten aan Hogwarts Legacy, Dead Space remake, Forspoken, Dead Island 2 en Skull & Bones. Die titels zijn officieel bevestigd voor release in het eerste kwartaal van 2023.

Een reactie achterlaten