fbpx

Gerucht: Battlefield 6 komt naar Xbox Game Pass op launch

Battlefield 6

Er circuleert alweer een stevig gerucht op internet over Battlefield 6. Zo zouden uitgever EA en Microsoft plannen hebben om de langverwachte oorlogshooter naar Xbox Game Pass te brengen. Abonnees kunnen de game dan meteen bij launch gratis spelen.

Het nieuws bereikt ons via The XboxEra Podcast (Battlefield 6 komt ter sprake vanaf 1:18:55). Zo zegt de presentator dat de kans groot is dat er dit najaar een third-party AAA-shooter zal verschijnen via Game Pass.


Jon Clarke, de oprichter van XboxEra verwijst meteen naar Battlefield 6, vooral omdat Game Pass Ultimate leden nu al toegang hebben tot EA Play. Daarnaast haalt-ie ook aan dat de game meteen een gigantische playerbase zou hebben vanaf de eerste dag. En natuurlijk doen microtransacties de rest dan wel.

Lijkt natuurlijk erg sterk, al valt niet te ontkennen dat Microsoft zijn Game Pass formule enorm aan het pushen is. Zo was er al de overname van Bethesda en werd ook Outriders meteen beschikbaar gemaakt vanaf launch.

Battlefield 6 op launch meteen op Game Pass? Dat zou pas een power move zijn. En niet zo’n onmogelijke gezien EA Play nu al inbegrepen is in de service.

Een reactie achterlaten