fbpx

Gerucht: Atlus werkt aan Persona 3 remake

Schermafbeelding 2023 04 11 om 01.31.17

Persona fans hebben een leuk project om naar uit te kijken. Zo dook onlangs een clipje op van een vermoedelijke Persona 3 remake. Geen idee waar de footage vandaan kwam, maar de productiewaarden leken behoorlijk hoog. En al snel kwam de bevestiging binnen dat Sega effectief aan een Personage 3 remake werkt.

Het gelekte clipje toonde het personage Yukari, die haar Persona oproept om daarna, met haar boog, een wervelstorm aan pijlen af te schieten op een vijand. Al snel bleek dat het clipje afkomstig was uit een promotiefilmpje dat Sega Japan tijdens een interne meeting gebruikte in 2021. In de montage duiken ook beelden op van Sonic Frontiers en Jet Set Radio.


Terug naar de remake van Persona 3 echter, want online klapten meer bronnen uit de biecht nadat het filmpje opdook. Zo bevestigt de website Gematsu op Twitter dat een Persona 3 Remake al enkele jaren in ontwikkeling is bij Atlus.

Maar het wordt nog beter, want Twitter-gebruiker @MbKKssTBhz5 ontdekte dat in maart de domeinnaam P3re.jp aangevraagd werd. Opvallend: de naam werd geregistreerd bij dezelfde provider als de officiële Persona 5 Royal website. Gezien Atlus wel vaker Persona games afkort als P met het volgnummer in de reeks, kan P3re dus inderdaad staan voor Persona 3 remake.

Kortom: een remake van Persona 3 lijkt bijzonder reëel. Vraag is wanneer Sega de game onthult.

Een reactie achterlaten