fbpx

Gelekt beeld Suicide Squad onthult Battle Pass en live-service elementen

suicide squad kill the justice league 3

Suicide Squad: Kill the Justice League mag dan gepland staan voor mei, we hebben nog niet bijster veel gameplay van de titel gezien. Ontwikkelaar Rocksteady Games zwijgt in alle talen, al brengt een gelekte PS5 screenshot daar nu verandering in. Zo lijkt de game live-service elementen en een battle pass te krijgen.

De onderstaande in-game screenshot is afkomstig van de PS5-versie van het spel en dook eerst op via 4Chan. Gamewebsite VGC bevestigde erna de authenticiteit ervan. De screenshot toont het menuscherm van Suicide Squad: Kill the Justice League vlak voor de speler een verhaalmissie aanvangt:


Verschillende onderdelen van die afbeelding verraden dat er live-service elementen in de game zitten. Zo zien we een Battle Pass tab, maar ook verschillende munteenheden. Daarnaast is er ook een levelsysteem voor alle personages, wat kan wijzen op verschillende categorieën (tiers) van uitrusting.

VGC wist echter via hun bron enkele zaken te verklaren: zo zou die Battle Pass enkel cosmetische dingen zoals skins en outfits toevoegen. De munteenheden, bovenaan het scherm zijn dan weer personagegebonden ervaringspunten, waarmee je vaardigheden kan vrijspelen in hun specifieke skill trees.

Volgens VGC zou de startuitrusting ook niet ‘ondermaats en zwak’ zijn, maar start elk personage behoorlijk krachtig en kunnen ze belachelijk sterk worden doorheen de game. Zo zou er van pay-to-win helemaal geen sprake zijn.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt 26 mei op PS5, Xbox Series en pc.

Suicide squad battle pass

Een reactie achterlaten