fbpx

‘Geen dlc voor The Last of Us 2’

the last of us 2

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft geen uitbreidingen op de planning staan voor The Last of Us: Part 2. Dat heeft Neil Druckmann, Creative Director van de game, laten vallen tijdens een recente podcast.

In de nieuwste episode van Kinda Funny sprak Druckmann samen Ashley Johnson (Ellie) en Troy Baker (Joel) over de game, de gelekte spoilers en veel meer. De man vertelt ook wat de impact van het lek was op de studio. Het is interessant om eens te horen als je de game al uitgespeeld hebt. We embedden de video hier niet, omdat-ie uiteraard overloopt van de spoilers.


Rond 1:52:00 zegt Neil Druckmann duidelijk dat er geen plannen zijn voor dlc, omdat de studio tevreden is met het verhaal zoals dat nu is. Iets waar tal van gamers duidelijk niet mee akkoord gaan.

In ieder geval geen Left Behind voor The Last of Us 2 dus. Al denken we dat dat voor deze game ook een stuk moeilijker zou zijn. Aangezien het verhaal nergens echt grote gaten heeft.

REACTIES (1)

  1. Peter

    Er zijn betaalmogelijkheden genoeg voor een goede uitbreiding. Zo weten we bijvoorbeeld niet waar de vriendin van Joël met kind naartoe is gegaan. En vanaf dat punt voldoende opties voor een uitbreiding. Het was gewoon volop een open einde. Hopelijk komt er weer een 3e deel op de ps5

Een reactie achterlaten