fbpx

Gamer betaalt camgirl 20.000 dollar om samen Elden Ring te spelen

gamer girl

De games van From Software zijn bekend om hun onverbiddelijkheid en Elden Ring is niet anders. De makers hebben er dit keer wel een optie ingestopt om de bazen in co-op te tackelen. Maar wat als je geen vrienden hebt die Elden Ring spelen? Dan betaal je toch gewoon een camgirl om mee te spelen.

De 31-jarige Chris uit het Amerikaanse New Jersey had geen vrienden die geïnteresseerd waren in Elden Ring, dus huurde hij camgirl Charley Hart in om mee te spelen. De sessie duurde zo’n 40 uur en kostte hem uiteindelijk 20.000 dollar.


In de Britse tabloid The Sun lijkt Chris erg opgetogen over zijn speelsessie met Charley. “Normaal speel ik games altijd op m’n eentje, maar het was gezellig om Charley erbij te hebben,” vertelt Chris. “We hadden een diepe klik. Ik vond haar geweldig als kompaan in de game. Ik hoop dat ik de volgende grote release ook met haar kan spelen”.

Webcamgirl Charley vond de gamesessie ook leuk en vertelt dat ze dit soort verzoeken wel vaker kreeg tijdens de lockdown: “In plaats van simpelweg een korte show op te voeren, heb ik klanten al vaker vergezeld tijdens een diner of andere activiteiten. In co-op spelen had ik echter nog nooit gedaan. Maar het klikte goed met Chris en dus was het een toffe ervaring.”

Allicht zal die €20.000 ook veel goedgemaakt hebben, want Charley gaf toe dat een sessie van 40 uur toch de nodige concentratie vereist. Het duo slaagde erin de game uit te spelen, maar Chris heeft zich al voorgenomen om de campagne volgende keer in verschillende sessies op te delen.

Bij dezen heb je wel de ultieme oplossing als je niet voorbij een bepaalde eindbaas in Elden Ring geraakt. Simpelweg de hulp inroepen van een camgirl. Met een beetje geluk kost het je niet zoveel…

Een reactie achterlaten