fbpx

Game of Thrones acteur krijgt rol in The Witcher

Het ziet ernaar uit dat Kristofer Hivju zijn acteertalent blijft inzetten voor fantasyreeksen. Niet bekend met de naam? De  Noorse acteur speelde al eerder Tormund Giantsbane in Game of Thrones en heeft nu een rol te pakken in het tweede seizoen van Netflix’ The Witcher.

Het nieuws komt van Redanian Intelligence, dat een casting document in handen kreeg voor de reeks. Daarop staat te lezen dat Hivju gecast is als Nigel. Volgens lore-specialisten een codenaam voor Nivellen, een personage dat ook in The Last Wish, de eerste Witcher novelle, voorkomt.


Nivellen wordt in het castingdocument beschreven als een charismatische, grappige en snedige kerel. Daarnaast zou de rol fysieke inspanningen vereisen en ook een brede waaier aan emoties. Toegegeven, dat laatste past misschien niet zo goed bij Tormund Giantsbane, maar die eerste beschrijving zit hem als gegoten.

Met Henry Cavill en misschien zelfs Mark Hamill erbij, lijkt het tweede seizoen van The Witcher behoorlijk wat bekende namen bij elkaar te sprokkelen.

Een reactie achterlaten