fbpx

Netflix wil Mark Hamill voor seizoen 2 The Witcher

Sinds The Witcher verscheen op Netflix, hebben heel wat fans laten weten dat ze Mark Hamill (Luke Skywalker in Star Wars) wel zien zitten als Vesemir, de mentor van Geralt, in seizoen 2. Ook showrunner Lauren S. Hissrich vond dat een interessant idee. En uit een nieuw gerucht blijkt nu dat Netflix Hamill benaderd heeft voor de rol.

Het nieuws komt van We Got This Covered, de filmwebsite die al eerder informatie in verband met filmproducties correct lekte. Ze zouden namelijk een productiedocument in handen hebben gekregen, waarin te lezen staat dat Netflix de rol heeft aangeboden aan de Star Wars-ster.


Uiteraard weten we nog niet of Mark Hamill de rol bevestigd heeft, maar gezien hij op Twitter al interesse toonde voor de rol, is het mogelijk dat we hem binnenkort in maliënkolder zien.

Tot alles officieel bevestigd wordt, blijft dit natuurlijk een gerucht. Wil je in de tussentijd meer Vesemir zien? Dan zal je het moeten stellen met de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf, die in het voorjaar verschijnt op Netflix?

Want denken jullie trouwens van Mark Hamill als Vesemir? Goede keuze of toch liever iemand anders?

Een reactie achterlaten