fbpx

From Software hint naar Bloodborne 2

bloodborne 2

Ontwikkelaar From Software dropte enkele dagen geleden hun eerste PlayStation VR-game Déracine. Oplettende gamers ontdekte meteen een link naar een andere titel van de ontwikkelaar, met name Bloodborne. Zo is er een easter egg opgedoken, die mogelijk hint naar Bloodborne 2.

In Déraciné kan je op een gegeven moment een pop vastnemen die het ‘Making Contact’ gebaar van Bloodborne uitvoert als je haar paar seconden vasthoudt. Maar belangrijker is de beschrijving van de Fiona pop:


“A doll of the stone girl Fiona who appears in the unfinished tale. When a person has a bad dream, Fiona appears and helps them flee.”

Interessant in de beschrijving is ’the unfinished tale’, want het verhaal van Bloodborne is nog niet volledig. Tel daarbij het gebaar dat de pop maakt en From Software zou wel degelijk kunnen hinten naar Bloodborne 2. Check zeker ook de video van YouTuber Amazing Komaru onderaan dit bericht.

Natuurlijk wil dat niet per se zeggen dat Bloodborne 2 in ontwikkeling is. Het kan even goed een leuke easter egg zijn naar andere projecten van From Software. Op dit moment werkt From Software aan Sekiro: Shadows Die Twice die op 22 maart verschijnt.

 

Een reactie achterlaten