fbpx

Foto’s van witte, digitale Xbox Series X gelekt

Xbox series X wit digital only

Er zijn afbeeldingen opgedoken van een volledig digitale, witte Xbox Series X. De foto’s werden gedeeld door eXputer, die vorige maand al beweerde dat Microsoft een witte, digitale versie van de Series X zou uitbrengen. Je kan de beelden hieronder bekijken.

Zoals je op de low-quality afbeeldingen kan zien, is de witte Xbox Series X identiek aan de zwarte versie, maar heeft de console geen schijflezer. Volgens eXputer zouden enkele componenten van de console zoals de heatsink wel een upgrade krijgen.


De prijs van de digitale Xbox Series X zou iets goedkoper zijn dan de huidige Series X met schijflezer. Microsoft zou de release gepland hebben voor en juni of juli.

Het is niet de eerste keer dat een nieuwe versie van de Xbox Series X opduikt. Zo lekte vorig jaar in september al een document dat een cylinder-vormige Xbox Series X onthulde. Ook die console zou volledig digitaal zijn met enkele interne upgrades. De console ging intern door het leven als ‘Brooklin’.

In ieder geval liet Microsoft al weten dat de Xbox Series X/S nog niet de laatste consoles zijn van de uitgever. Best verrassend, aangezien onlangs aan het licht kwam dat verschillende studio’s geen interesse meer hebben in Xbox als platform.

Xbox 1

Xbox 2

Xbox 3

Een reactie achterlaten