fbpx

Fortnite zet poorten open voor Griekse goden

Het eerste seizoen van Chapter 5 in Fortnite zit er bijna op en dat brengt talloze veranderingen met zich mee. Uit de Ruined Reels rees een kolossale hand, die de doos van Pandora vasthield. Toen spelers het ding openden, ontsproot een vlammende tornado uit het mythische object. Die een periode van mythologische proporties inluidt.

Yup, de Griekse goden komen naar Fortnite. Althans, dat lijkt Epic Games met een teaser te bevestigen. Via een bericht op X onthulde de studio een silhouet van Zeus, die in houding staat om zijn bliksemschichten te werpen.


Allicht wordt het personage een lvl 100 skin in de Chapter 5 Season 2 battle pass. En misschien steken er nog andere goden de kop op. Spelers zullen hun krachten kunnen meten met de Griekse oppergod in een confrontatie van epische proporties.

Een potje worstelen met Cerberus, die driekoppige monsterhond die de poorten naar de onderwereld bewaakt? Strijden met Ares, de god van de oorlog? En misschien een gevecht met Hercules? Wie weet… Hopelijk onthult Epic Games snel meer.

Een reactie achterlaten