fbpx

Fort Solis trailer brengt je naar de duistere kant van Mars

Fort Solis

Fort Solis wordt een ietwat speciale ervaring. Ontwikkelaar Fallen Leaf vergelijkt de game immers met een tv-serie op Netflix. Zo is de titel opgesplitst in 4 episodes die elk een uur duren. Je zou elke avond één aflevering kunnen spelen. Of alle episodes in één keer kunnen uitspelen.

Cool is dat alle episodes op de dag van release beschikbaar zijn, dus je hoeft niet te wachten op het volgende deel. Een goede zaak, want Fort Solis belooft een meeslepende en intense ervaring, waarin je een bloedstollende nacht beleeft in een mijnbasis op Mars.


Cool is dat stemacteurs Troy Baker (Joel in The Last of Us) en Roger Clark (Arthur Morgan in Red Dead Redemption 2) van de partij zijn. Ook is wordt het verhaal van Fort Solis verteld via een single shot montage, zoals in God of War.

In de game kruip je in de huid van Jack, die een bizarre noodoproep krijgt van een afgelegen mijnbasis. Niet veel later arriveert hij bij het duistere en verlaten Fort Solis. Hoe meer hij probeert uit te zoeken wat er gebeurd is in de basis, hoe groter het mysterie wordt.

Fort Solis ligt vanaf 22 augustus in de rekken.

Een reactie achterlaten