fbpx

Fort Solis is een horrorgame met een sterrencast

Fort Solis

Ontwikkelaar Black Drakkar Games en Fallen Leaf hebben bekendgemaakt dat de mysterieuze thriller Fort Solis vanaf 22 augustus in de digitale rekken ligt voor pc en PS5. Check de nieuwste trailer hieronder.

De game is een narratieve, meeslepende ervaring met een absolute topcast. Zo zijn de hoofdrollen weggelegd voor niemand minder dan Roger Clark (Arthur Morgan in Red Dead Redemption 2) en Troy Baker (Joel Miller in The Last of Us). Ook Julia Brown (The Last Kingdom) speelt mee in de game.


Als speler kruip jij in de huid van personage Jack Leary, die een grimmige nacht beleeft in een verlaten mijnbasis op Mars. Het is aan jou om Fort Solis te verkennen en de geheimen van het ruimtestation bloot te leggen. Al blijkt dat niet zo simpel, want al snel wordt duidelijk dat niets is wat het lijkt. En dat de nacht behoorlijk lang kan duren.

Fort Solis is ontwikkeld met Unreal Engine 5 en geïnspireerd door narratieve titels als Firewatch en Until Dawn. De gameplay wordt in beeld gebracht via één take, zonder camera cuts, laadtijden of een HUD. De nadruk ligt dus op het creëren van een geweldig onderdompelende ervaring voor de speler, die je in één keer kan uitspelen of hoofdstuk per hoofdstuk, zoals je een Netflix-serie zou kijken.

Een reactie achterlaten