fbpx

Florida Joker dreigt ermee GTA 6 hacker te bevrijden

GTA 6 florida joker

De bekende Florida Joker heeft alweer een boodschap voor Rockstar Games. De zwaar getatoeëerde Amerikaan eist 10 miljoen dollar voor het gebruik van zijn gelijkenis in de GTA 6-trailer. Indien Rockstar niet betaalt, is de TikTok-gangster bereid om de Rockstar-hacker uit de gesloten instelling te bevrijden en Rockstar opnieuw te hacken.

Lawrence ‘Florida Joker’ Sullivan uitte de eis in een nieuwe TikTok-video. Zo wil Sullivan Rockstar eraan herinneren dat hij compensatie wil voor de ‘gratis reclame’ die hij de game geeft via zijn gelijkenis in de GTA 6-trailer. Daarnaast wil hij ook een vergoeding voor laster.


De man vertelt dat hij sinds de GTA 6-trailer vaak lastiggevallen wordt op publieke plaatsen door mensen die met hem op de foto. Om die reden wil de Joker nu een 10 miljoen dollar vergoeding van Rockstar, omdat ‘GTA op zichzelf nooit het nieuws zou halen’.

Als Rockstar niet betaalt, dreigt Sullivan ermee om de Britse hacker die in 2022 binnenbrak bij Rockstar en talloze video’s van GTA 6 online gooide, te bevrijden. Ook wil hij de jonge hacker een laptop geven zodat hij Rockstar opnieuw kan hacken.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6trailer #gta6online #gta6new #gta6clips #fyp #thejokercrew🖤❤️ #thejoker #hahahahahaha #jokersmile #florida #miami #dc #727 #305 #facetattoos ♬ original sound – Lawrence Sullivan

Een reactie achterlaten