fbpx

Flintlock: The Siege of Dawn toont eerste gameplay

Enkele maanden geleden werd Flintlock: The Siege of Dawn onthuld, zowaar uit het niets. Hoewel de onthullingstrailer ons nog niet zoveel wist te vertellen, kregen we tijdens de Xbox Showcase wel wat gameplay te zien. Die heeft ons mogelijk overtuigd dat deze titel toch eentje is om in de gaten te houden.

Flintlock: The Siege of Dawn heeft wat weg van Greedfall. Toegegeven, de combat ziet er vloeiender uit, maar de gameplay en het design zijn herkenbaar. Het verhaal is deze Flintlock is echter compleet anders. Zo heeft iemand de poorten naar het hiernamaals open gezwierd, waardoor de monsters van de oude goden de wereld overrompelen.


Als Nor ben jij de enige die de duistere legers kan stoppen. En tegelijk de oude goden kan verslaan. Samen met je mystieke sidekick Enki ga je dus op pad om de mensheid tegen deze gruwels te beschermen.

Opvallend: de game heeft ondertussen wel een uitstel gekregen. Zo stond-ie gepland voor 2022, maar is dat ondertussen voorjaar 2023 geworden. Geen slechte zaak, zolang de game er beter van wordt, toch?

Een reactie achterlaten