fbpx

First-person shooter TimeSplitters maakt eindelijk comeback

timesplitters

Het gerucht hing al een tijdje in de lucht, maar uitgever Deep Silver heeft het nu ook bevestigd: er is een nieuwe TimeSplitters in de maak. Om een vervolg op de legendarische shooterserie te ontwikkelen, wordt zelfs de originele studio achter de reeks, Free Radical Design, nieuw leven ingeblazen.

Deep Silver maakte het nieuws bekend via Twitter. De nieuwe studio wordt gevestigd in het Britse Nottingham onder leiding van de bedenkers Steve Ellis en David Doak. Beiden waren ook oprichters van het originele Free Radical Design, dus de nieuwe TimeSplitters is in goede handen.


Meer details zijn er nog niet, want momenteel moet de studio nog uitgebouwd worden, zodat de ontwikkeling van de game zo snel mogelijk van start kan gaan. Toch is het cool om te zien dat Deep Silver luistert naar de fans en de franchise niet zomaar in de koelkast stopt. Steve Ellis heeft in ieder veel zin om de franchise terug tot leven te brengen:

“To finally be able to confirm that the studio has been formed and that we have a plan for the next TimeSplitters game is incredible. While we cannot tell you anything more at the moment, we look forward to sharing information in the future.”

Gezien de studio nog in de kinderschoenen staat, duurt dat waarschijnlijk nog wel even…

Een reactie achterlaten