fbpx

Final Fantasy VII Remake zal originele verhaal niet wijzigen

Final Fantasy VII Remake

Wie Final Fantasy VII Remake uitgespeeld heeft, vond het einde waarschijnlijk even verrassend als ons. Wie meteen in paniek sloeg, kunnen we echter gerust stellen. Producent Yoshinori Kitase laat immers weten dat de Remake niet drastisch zal afwijken van de originele game.

Het citaat van Kitase komt uit een guidebook met de titel ‘Final Fantasy VII Remake Ultimania’, dat in Japan al te verkrijgen is. Een paar ijverige fans hebben een resem quotes vertaald en op Twitter gegooid. Eentje daarvan is de volgende:


Een ander leuk detail is dat het team er zelf nog niet besloten heeft hoeveel delen de Remake uiteindelijk zal belichamen. Als het aan regisseur Tetsuya Nomura ligt, dropt het volgende deel zo snel mogelijk in de rekken. Al zou dat dan wel eens korter kunnen zijn dan de eerste game. Kitase is voorzichtiger en lijkt zich te inspireren door wat de ontwikkeling toelaat:

Wie een nog verdere uitdieping wil van alle materie uit het Final Fantasy VII Remake Ultimania boek, kan het Twitter-profiel van Audrey een keer bekijken. De dame heeft al verschillende passages uit het boek vertaald. Of je kan natuurlijk wachten op een eventuele Engelse release.

Een reactie achterlaten