fbpx

Final Fantasy VII Remake video brengt alle PS5-upgrades in beeld

Square Enix heeft een video van Final Fantasy VII Remake Intergrade gelost, die een uitgebreide kijk biedt op alle upgrades die de PS5-versie introduceert. En dat zijn er behoorlijk wat.

Toegegeven, hier en daar zijn de verschillen miniem, maar andere effecten zoals mist en belichting zijn overduidelijk. Het licht valt veel natuurlijker in de PS5-versie en ook mist-effecten zijn veel talrijker. Daarnaast belooft Square Enix verbeterde texturen, achtergronden en nog veel meer.


Cool is dat we opnieuw kunnen kiezen tussen een Graphics Mode en een Performance Mode, waarbij die laatste een stabiele framerate van 60 fps projecteert. Uiteraard focust de Graphics Mode dan weer op de visuals zodat alles haarscherp in 4K-resolutie getoond wordt.

Verder wordt ook haptische feedback ingevoerd, waardoor battles volgens Square een stuk intenser worden. Zin om de coolste momenten vast te leggen? Dan kan je de gloednieuwe Photo Mode even uitproberen.

Helemaal aan het einde van de trailer krijgen we trouwens een handvol ongeziene beelden van de nieuwe Yuffie episode te zien.

Final Fantasy VII Remake Intergrade ligt vanaf 10 juni in de rekken voor PS5.

Een reactie achterlaten