fbpx

Final Fantasy VII Remake nu speelbaar met real-life Buster Sword

Buster Sword

Ooit al willen weten hoe Cloud Strife zich voelt na rondje kletsen uitdelen aan wat vijanden in Final Fantasy VII Remake? Dan moet je zeker de onderstaande video eens checken. De spelers creëerde een motion-controlled Buster Sword om de game te spelen.

De motion controller is ontworpen door Super Louis 64, die het eerder ook al klaarspeelde om zijn Elden Ring personage te besturen met… een banaan. Al kan het nog gekker, want de man speelde ook Final Fantasy XIV al met een slice pizza.


Dit Buster Sword maakt echt wel het verschil, want aanvallen doet Super Louis 64 door het zwaard om zich heen te zwaaien. De controller herkent zelfs de beweging voor een block, want als-ie het zwaard voor zich houdt, gaat ook Cloud in de game aanvallen afweren.

Of alle knopjes geïntegreerd zijn in het zwaard – bijvoorbeeld om teammates orders te geven – is niet bekend. Al legt Super Louis 64 dat nog uit in een video die hij komende week zal posten.

Allicht is de controller niet te koop, al is wel cool dat dit mogelijk is. Heb je meteen een fitness-sessie bij je game-tijd ingecalculeerd. Time is money, toch?

Een reactie achterlaten