fbpx

Final Fantasy VII Remake komt naar PS5 met extra episode

Sony heeft bekendgemaakt dat Final Fantasy VII Remake ook naar PS5 komt. De next-gen versie heet Final Fantasy VII Remake Intergrade en voegt een volledig nieuw hoofdstuk toe. De game verschijnt op 10 juni.

De ster van die nieuwe episode is ninja Yuffie. Zij krijgt af te rekenen met haar eigen problemen in Midgar en haar avontuur wordt op coole wijze verwezen met het hoofdverhaal. Althans als we de trailer hierboven mogen geloven.


Of de extra episode veel nieuwigheden zal toevoegen? Dat is niet duidelijk. Al lijkt het er wel op dat Yuffie haar eigen eindbaas krijgt. Eentje die fans van de game misschien wel herkennen. Nu Yuffie ook van de partij is, zijn Vincent en Cid de enige party members die we nog missen. Maar allicht is het wachten tot Part 2 of zelfs Part 3 voor we die in actie zien.

Hadden we trouwens al gezegd dat de PS5-versie een heleboel visuele upgrades met zich meebrengt? Dat gaat van een betere belichting, tot gedetailleerdere texturen en zelfs een btere depth of field. Wij hopen alvast dat Square de bloemetjes in Aeriths tuin een make-over gegeven heeft. Spelers die de games gespeeld hebben, snappen wel waarom.

Check de video hieronder voor een overzicht van alle upgrades op PS5.

Een reactie achterlaten