fbpx

Final Fantasy VII Remake Intergrade krijgt badass trailer

Wil je nog wat verse footage van Final Fantasy VII Remake Intergrade? Dan ben je aan het juiste adres. Uitgever Square Enix heeft de ‘final’ trailer van de game getoond via een livestream. En die ziet er awesome uit.

Wel even waarschuwen: de trailer bevat spoilers voor de hoofdgame. Indien je VII Remake nog niet uitgespeeld hebt, skip je best de eerste 70 seconden van de video. Als je helemaal clean aan Intergrade wil beginnen, sla je best de volledige trailer over.


In ieder geval belooft Episode Intermission, waarin we aan de slag mogen met Yuffie, een denderende toevoeging te worden. Yuffie zakt af naar Midgard om er de krachtigste materia van de Shinra Corp te bemachtigen. En zoals verwacht, gaat niet alles volgens plan.

Tijdens de livestreams deelde co-director Tetsuya Nomura trouwens nog leuk nieuws. Zo vertelde hij dat de ontwikkeling van het tweede deel van de Remake goed verloopt.

“De ontwikkeling van de sequel gaat vlot vooruit en de aankondiging volgt als we voelen dat het moment aangebroken is. De sfeer zal ietwat anders zijn dan in de eerste game en de sequel pikt de draad waar Intergrade afsluit.”

Dat de sfeer anders wordt, was uiteraard te verwachten. Deel 1 speelde zich immers in de metalen metropool van Midgard af. Dat hoofdstuk is echter afgesloten, dus komen Cloud en kornuiten nu in een grote open wereld van Gaia terecht. Benieuwd wanneer die zal komen.

Een reactie achterlaten