fbpx

Final Fantasy VII Rebirth wijkt mogelijk verder af van origineel

Final Fantasy VII

Het lijkt erop dat Square Enix grootse plannen heeft voor het verhaal van Final Fantasy VII Rebirth, het tweede deel in de remake trilogie. Zo zou de nieuwe tijdlijn enorm kunnen afwijken van de originele game. Althans als we een nieuw statement mogen geloven.

Via de Final Fantasy VII remake blog reeks, heeft Motomu Toriyama, de co-regisseur van de nieuwe games, een tipje van de sluier gelicht. ‘Zoals het einde van Remake al aangeeft, gaat de onbekende reis verder en Cloud en zijn vrienden zullen dat pad nog een tijdje bewandelen’, aldus Toriyama.


Hij voegt toe dat ‘de Whispers vanaf nu de originele tijdlijn niet meer kunnen onderhouden en dus kunnen uitkijken naar de nieuwe toekomst van de helden’.

Zoals je weet, zijn de Whispers de spookachtige wezens die opdoken telkens wanneer de tijdlijn in Remake afweek van de originele game. Als bewakers van de tijdlijn probeerden ze dan ook het originele verhaal in stand te houden.

Gezien het einde van de Remake, lijken de creaturen echter volledig buiten spel gezet. Nu goed, het zou kunnen dat Toriyama met de bovenstaande quote simpelweg wat meer hype wil creëren. Op dit moment is het echter gissen, dus we moeten afwachten wat de toekomst brengt…

Een reactie achterlaten