fbpx

Final Fantasy VII Rebirth krijgt nieuwe trailer

FFXVI Rebirth

De Game Awards was het perfecte moment voor Square Enix om nieuwe trailer van Final Fantasy VII Rebirth op ons los te laten. De video onthult een heleboel nieuwe dingen, van personages tot gebeurtenissen.

We krijgen bijvoorbeeld voor de eerste keer Cid te zien, wiens stem perfect gekozen is. Daarnaast wordt onthuld dat Biggs wel degelijk de ravage van Sector 7 in Midgar overleefd heeft? Zien we daar trouwens Jessie ook als danseres terwijl Aerith aan het zingen is?


Verder krijgen we een beter idee van de grootte van Rebirth, met verschillende gebeurtenissen waarnaar verwezen wordt. Het spektakel in het pretpark van The Gold Saucer spreekt voor zich. Maar we zien ook passages uit Junon, de Shinra Mansion en nog veel meer. We spotten zelfs Cloud in een rolstoel, wat betekent dat het tripje naar de Temple of the Ancients ook de revue passeert. En terwijl Cloud in dromenland zit, overlegt de jonge Marlene met Zack, die alles op vreemde wijze beïnvloedt.

Let trouwens vooral op de laatste scene. Een biddende Aerith terwijl zwarte veren naar beneden dwarrelen in The Forgotten City? Moeten we die scene echt opnieuw beleven? Vanaf 29 februari komen we het weten…

Een reactie achterlaten