fbpx

Final Fantasy VII Rebirth komt op 29 februari 2024 naar PS5

FFVII Rebirth

Square Enix heeft tijdens de nieuwste State of Play een visueel verbluffende trailer gedropt van Final Fantasy VII Rebirth. Tot ieders grote verbazing onthulde de video meteen ook de releasedatum: 29 februari 2024.

Final Fantasy VII Rebirth is het tweede deel van het Final Fantasy VII Remake-project. Cloud, Barret en de andere helden zijn ontsnapt uit de dystopische stad Midgar en gaan nu op jacht naar de dood gewaande zwaardvechter Sephiroth.


De verse trailer zit tjokvol nostalgische momenten voor fans van de originele game. Elke bekende scène keert terug. Denk maar aan de flashback in het stadje Kalm tot de coole gebeurtenissen in Junon. Zelfs het pretparkt van The Gold Saucer passeert in de bovenstaande trailer de revue. En beter: heb je Vincent Valentine gespot?

Enige wat een beetje mysterieus blijft, is de gloednieuwe verhaallijn van Zack, die de gebeurtenissen op het einde van Crisis Core overleeft, zoals onthuld in Final Fantasy VII Remake. Waar het verhaal naartoe gaat is dus nog even afwachten, al zou Rebirth afsluiten in The Forgotten Capital.

Het kan niet snel genoeg februari zijn als je het ons vraagt.

Een reactie achterlaten