fbpx

Final Fantasy 16 krijgt morbide tv-spot in Japan

Final Fantasy 16

Over enkele dagen ligt Final Fantasy 16 in de rekken. Square Enix Japan wil zijn publiek alvast nog eens wakker schudden voor de game met een wel erg artistieke tv-spot. En ook al verstaan we niets van de gesproken dialogen, de stijl is bijzonder cool. Kijk hieronder zelf maar.

Zo zien we verschillende geschilderde taferelen voorbij komen. En die zijn best morbide. Gefolterde mensen aan de schandpaal? Een baby temidden dooie lichamen? Geen idee wat er allemaal staat te gebeuren in Final Fantasy 16, maar heftig wordt het absoluut.


Afsluiten doet de video met nieuwe flarden gameplay, die enkele hevige confrontaties beloven. Om je er daarna aan te herinneren dat de game op 22 juni in de rekken ligt.

Square Enix heeft trouwens ook een day one patch beloofd voor de game. Hoewel de titel meer dan een maand voor release gereed was, kunnen er schijnbaar toch nog wat zaakjes verbeterd worden. Zo krijgt de game een performance boost, zodat de framerate consistenter is doorheen de ervaring.

De patch zou slechts 300 Mb, dus je hoeft geen halve game meer te downloaden vooraleer je aan de slag kan.  Final Fantasy 16 verschijnt 22 januari op PS5.

Een reactie achterlaten