fbpx

FIFA 23 werkt samen met Marvel voor FUT Heroes kaarten

FIFA 23 HEROES FUT 2

De FUT-kaarten van FIFA Ultimate Team zijn behoorlijk sober en daar wil EA met FIFA 23 verandering in brengen. De uitgever slaat de handen in elkaar met Marvel om de populaire kaarten wat superkrachten toe te dienen.

Samen met striptekenaars van Marvel lanceert EA dit najaar FUT Heroes helemaal gepimpt in superheldenstijl. Voetbalsterren uit het verleden worden voorgesteld als superhelden. Zo zien we bijvoorbeeld de Amerikaan Landon Donovan als een soort Captain America en Ricardo Carvalho als een helderziende Loki.


De samenwerking met Marvel geeft trouwens niet alleen de kaarten een nieuwe look, want ook andere goodies krijgen een Marvel-geïnspireerde look, waaronder allerlei uitrustingskits, voetballen en meer.

FIFA FUT HEROES MARVELLater dit jaar zullen meer spelers een nieuwe kaart krijgen als FUT World Cup Hero. Als je de Ultimate Edition van de game pre-ordert voor 21 augustus, krijg je een van de FUT World Cup Heroes (vanaf 11 november) gratis. Nadeel is wel dat je die speler niet kan ruilen.

Voorlopig zijn er slechts een handvol FUT Heroes aangekondigd:

  • Landon Donovan
  • Ricardo Carvalho
  • Claudio Marchisio
  • Yaya Toure
  • Park Ji-Sung

Verwacht in ieder geval dat de kaarten bijzonder zeldzaam zullen zijn. En dat ze allicht fortuin kosten via de in-game transfer markt. Houd dus die FUT-punten maar bij de hand…

FIFA 23 FUT heroes

Een reactie achterlaten