fbpx

Far Cry 6 gelekt via PlayStation Store

touBbXjwEQ4AqhDqEL8EzH 1200 80

Het zit Ubisoft niet mee. Nadat eerder clandestiene gameplayvideo’s van Assassin’s Creed Valhalla opdoken, heeft de PlayStation Store nu ook Far Cry 6 gelekt. En dat enkele dagen voor de game onthuld zou worden tijdens Ubisoft Forward. Far Cry 6 verschijnt op 21 februari op zowel huidige consoles als next-gen.

De artwork en info dook op de PlayStation Store van Hong Kong op en verscheen even later op ResetEra. Daar kan je een vertaling lezen van de Chinese beschrijving van de Store. De geruchten blijken alvast te kloppen: de game trekt naar een tropische bestemming en Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito speelt de slechterik.


 

Volgens de beschrijving van de PlayStation Store speelt Far Cry 6 zich af in Yara, een tropisch paradijs waar de stil is blijven stilstaan. Dictator van dienst heet Anton Castillo – gespeeld door Giancarlo Esposito – en regeert samen met zoon Diego met ijzeren hand. Hij werkt zo een burgeroorlog in de hand.

Als guerrillastrijder Dani Rojas vecht je om Yara te bevrijden. Je neemt het op tegen de troepen van Anton in een omgeving met jungles, stranden en de hoofdstad Esperanza. De map zou de grootste zijn die de reeks ooit gezien heeft. Naast wapens en voertuigen, beschik je ook over Amigos, de nieuwe Fangs for Hire.

Far Cry 6 staat volgens het lek gepland voor release op 21 februari 2021. De game verschijnt zowel op current-gen als next-gen consoles. Wie de game op PS4 koopt, krijgt later de geüpgradede versie voor PS5, zonder extra kosten.

Voor officiële bevestiging van Ubisoft is het wachten tot Ubisoft Forward, de showcase waarop de uitgever nieuwe gameplay en onaangekondigde games zal tonen. Aanstaande zondag om 21:00 uur zien we dus de nieuwe Far Cry al in actie.

far cry 6

REACTIES (1)

  1. Klinkt sick

Een reactie achterlaten