fbpx

Far Cry 6 gameplay toont raket backpacks en een punkhaan als kompaan

Ubisoft heeft de E3 showcase van Xbox een gameplay trailer gedropt van Far Cry 6 die je toont wat je zoal nodig hebt om een missie aan te pakken. Een guerrillastrijder moet zich immers kunnen aanpassen aan elke situatie. Van sniper en raketrugzakken tot een punkerige vechthaan als kompaan.

Wil je de sneaky killer uithangen? Dan voeg je best pijl-en-boog toe aan je arsenaal. Liever vijanden vanop afstand uitschakelen? Dan is een sniper gun je beste vriend. Natuurlijk kan je gewoon alles opblazen met een tank. Of een DIY-raketrugzak.


Activeer je jouw raketrugzak, dan schakelt de game over naar third person en zie je hoe jouw personage een raketsalvo afvuurt naar de vijand. Er is ook een jetpack rugzak en je kan elke destructieve rugzak ook zelf gaan customizen.

Hadden we trouwens al verteld dat je een haan met choker kan meenemen op avontuur? Het beest pikt je vijanden letterlijk morsdood. Pijnlijke manier om het leven te laten. Maar ach, waarom zouden wij in godsnaam medelijden hebben met de corrupte staatshoofden? De fik erin!

Far Cry 6 ligt vanaf 7 oktober in de rekken.

Een reactie achterlaten