fbpx

Far Cry 6 dit weekend gratis speelbaar, inclusief Stranger Things DLC

Stranger Things

Wie dit weekend als guerrillastrijder aan de slag wil, kan Far Cry 6 gratis uitproberen. Niet alleen kan je tijdelijk de hele game spelen, je krijgt ook toegang tot een kersverse dlc-missie, die een cross-over is met de Netflix-serie Stranger Things.

Je kan Fa rCry 6 gratis spelen van 24 tot en met 27 maart op PlayStation, Xbox, pc, de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Je kan de game vandaag al preloaden. Naast de volledige hoofdgame kan je ook alle uitbreidingen testen. Daarin kruip je in de huid van slechteriken Vaas Montenegro, Joseph Seed en Pagan Min.


En dan is er nog de gloednieuwe Stranger Things dlc. Die introduceert de missie The Vanishing, waarin je een Upside-Down versie van Yara mag verkennen. Tijdens dit horror-uitje ontdekt Dani dat burgers van Yara spoorloos verdwijnen. Zelfs hondje Chorizo is niet veilig. Aan jou om de kleine keffer terug te vinden en enkele mysterieuze locaties te verkennen.

Wie na het weekend besluit tot aankoop over te gaan, kan zijn progressie gewoon overzetten. Ubisoft geeft ook op elke platform kortingen bij de aankoop. Via de Ubisoft Store krijg je dankzij de Spring Sale 40% korting. Op Xbox loopt de korting op alle edities zelfs op tot 50%. Op de PlayStation Store krijg je dan weer 35% korting op de Season Pass. Verder geeft de Epic Game Store ook 50% korting op de game via de Spring Sale, alsook een korting van 35% op Season Pass.

Hieronder vind je alvast de korte teaser trailer.

Een reactie achterlaten