fbpx

Fantasy survivalgame Nightingale opnieuw uitgesteld

Nightingale 1

Fantasy survivalgame  Nightingale die onze monden al verschillende keren deed openvallen, is opnieuw uitgesteld. In een nieuwe developer update video kondigt ontwikkelaar Inflexion Games aan dat de early acces pas in de herfst van start gaat.

Oorspronkelijk was de early access release van Nightingale gepland voor 2022, maar werd die uitgesteld tot begin 2023. De ontwikkelaar liet echter weten dat ook die datum niet haalbaar is, dus heeft de studio de launch verplaatst naar de herfst.


De reden van uitstel? Volgens bedenker en ex-BioWare dev Aaryn Flynn wil de studio de feedback van de playtests gebruiken om verschillende cruciale zaken te gaan aanpassen.

Met de extra tijd worden onder andere verschillende quality of life verbeteringen toegevoegd, worden crafting bench animaties gemaakt en krijgen de spelers een betere balans in de gameplay en pacing.

Nightingale is een survivalgame in een magisch rijk en wordt ontwikkeld met Unreal Engine 5. Vanaf de herfst in de rekken als early access release dus.

Een reactie achterlaten