fbpx

Fantasy shooter Witchfire ziet er machtig cool uit in verse trailer

Witchfire

Ontwikkelaar The Astronauts heeft een verse trailer gedropt van fantasyshooter Witchfire. De game combineert rogue-like elementen met dark fantasy en shooter gameplay. Een coole combo die veel wegheeft van Dark Souls met guns.

Witchfire werd al in 2017 onthuld en maakte indruk met zijn coole design en bloedmooie graphics. De game is eindelijk speelbaar in early access (via de Epic Games Store) en de nieuwste trailer geeft je een volledig overzicht van wat je mag verwachten.


Als speler ben jij een zogenaamde Preyer, een volharde heksenjager die toegang heeft tot heidense magie en epische wapens, gecreëerd door de wapensmeden van het Vaticaan. Het is jouw missie om de almachtige heks te verslaan, al stuurt ze haar duistere onderdanen om met jou af te rekenen.

Gelukkig heb je tal van coole vaardigheden en badass wapentuig om de duisterlingen af te maken. Jouw aanpak? Die kies je volledig zelf. Wees wel op je hoede, want als je zelf je het loodje legt, verlies je al je verzamelde Witchfire, een energie die je nodig hebt om je magische vaardigheden te gebruiken.

Momenteel is Witchfire dus beschikbaar via early access. Ontwikkelaar The Astronauts gelooft dat hij nog zo’n 12 tot 16 maanden nodig heeft om de game helemaal af te werken.

Een reactie achterlaten