fbpx

Fan onderbreekt live tv show om te vragen waar GTA 6 in godsnaam blijft

Er zijn opvallende beelden opgedoken van een live tv-programma uit Duitsland. Een gamer stormde het podium op om te vragen waar GTA 6 in godsnaam bleef. De presentator leek aanvankelijk wat verward, maar loste de situatie snel op.

De fan, die zich voorstelde als Taser, verscheen uit het niets op het podium van Schlag Den Star. Op dat moment was presentator Elton net één van de de kandidates aan het interviewen. De vrouw schrikt op, maar de presentator had meteen door dat er niets ernstigs aan de hand was.


Je kan de bijzondere interventie hierboven bekijken. Schlag Den Star is een populaire show bij onze oosterburen. Het is dus niet verrassend dat Taser net dat programma uitkoos om zijn zegje te doen.

Al kan het ook dat de Duitse fan niet enkel een ludieke actie wou opzetten, maar ook info van de presentator probeerde te ontfutselen. De presentator werkte immers al verschillend keren mee aan een game als stemacteur voor het Duitse publiek.

In ieder geval weet Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, nu dat zo goed als de hele wereld zit te wachten op de eerste info van GTA 6. Rockstar heeft nog geen details gelost over de game, maar volgens geruchten speelt GTA 6 zich af in Vice City, maar komt de game niet voor 2025.

Een reactie achterlaten