fbpx

Explosieve gameplay en releasedatum voor Onrush

Eindelijk krijgen we volwaardige gameplaybeelden te zien van Onrush. Dat de racer verdacht veel op MotorStorm lijkt, is geen toeval. Het zijn de ontwikkelaars van de PlayStation-exclusive die hun concept in een nieuw jasje gieten. De game komt al op 5 juni en krijgt ook een open bèta.

Het traditioneel racen is hier volledig van de kaart geveegd. Onrush focust zich op brute actie waar je punten behaalt met coole stunts of door vijanden aan flarden te rijden. Met elke actie wordt je Overdrive meter voller. Helemaal vol? Dan kan je een turbo aanzetten waarmee je de vierwieler van je tegenstander kapot knalt.


De nadruk ligt op punten: bereik je als eerste de doelscore, dan win jij (of je team). Aanvullend bestaat elke race uit twaalf computergestuurde wagens die jou extra punten opleveren. De teams vechten om de uitschakeling van deze wagens. In totaal rijden er dus twaalf computerauto’s en twee teams van elk zes racers tijdens een match.

Onrush verschijnt al op 5 juni voor PS4 en Xbox One. Voor de release komt er nog een open bèta. De pc-versie komt pas later.

Een reactie achterlaten