fbpx

EA brengt F1 23 uit op 16 juni

F1 23

Uitgever EA en ontwikkelaar Codemasters hebben bekendgemaakt dat F1 23 verschijnt op 16 juni. De game laat spelers opnieuw in de cockpit kruipen van de iconische Formule-1 wagens en intense races ervaren. Bovendien krijgen we ook een nieuw hoofdstuk van de campaign voorgeschoteld.

In tegenstelling tot de editie van vorig jaar bevat F1 23 een nieuw hoofdstuk van de verhaalcampagne Breaking Point. Die belooft opnieuw races aan hoge snelheid en verhitte rivaliteit. Zo mag je over het asfalt scheuren op de gloednieuwe circuits van Las Vegas en Qatar om talloze beloningen en upgrades voor je wagen te verdienen.


Ea belooft een verbeterde besturing waardoor de F1-wagens realistsicher aanvoelen en ook betere physics krijgen. Het nieuwe ‘Precision Drive’ moet de spelers ook meer controle geven ove rhun wagen tijdens de meest cruciale racemomenten.

Daarnaast is een raceafstand van 35% toegoevoegd en keren de rode vlaggen terug. Verder kan je jouw droomteam creëren in My Team Career Mode en nog veel meer.

Vanaf 16 juni in de rekken dus. Check zeker de trailer hieronder met Max Verstappen die ook op de cover van de game prijkt.

Een reactie achterlaten