fbpx

Er zit een beetje Death Stranding in Days Gone

Er is een leuke verrassing voor alle PS4-spelers die nog met Days Gone aan de slag zijn! Om de release van Death Stranding te vieren, heeft ontwikkelaar Bend Studio een coole easter egg in zijn survival-game gestoken om Kojima’s nieuwste te eren.

Dankzij patch 1.6 voor Days Gone, kan je immers de benzinetank van je motorfiets vervangen door een BB-pod. Met een echte Bridge Baby erin. Geen idee of het kindje van zich laat horen zoals in Death Stranding, maar het ziet er best cool uit.


Enige wat moet doen om de coole benzinetank aan te schaffen, is afzakken naar de Mechanic van Diamond Lake. Daar is-ie beschikbaar. Naast de BB-tank, is er zelfs nog een tweede benzinetank verkrijgbaar, ook in thema van Death Stranding. Hoeveel centjes je moet dokken, is echter niet duidelijk.

Wie de volledige patch notes wil doornemen, kan dat hier.Spoiler: de update voegt een paar vette features toe. Zo is het mogelijk om Hordes, Ambush Camps en Infestation Zones te resetten. En kan je nog eens een horde freakers overhoop knallen. Alsof we de eerste keer nog niet genoeg hebben afgezien.

Wij steken in ieder geval Days Gone nog eens in de PS4. Of misschien toch nog maar een pakketje afleveren met Sam?

Een reactie achterlaten